onsdag 20. januar 2010

Produktutvikling pågår

Nå er vi kommet over halvveis i studieåret, og nå merker jeg at panikken for alt vi skal rekke innen sommeren nærmer seg. Vi skal ut i praksis, skrive utallige oppgaver, tilbringe mange timer på kjøkkenet, og ikke minst få produsert og solgt produktene våre.

Vi har entreprenørskap innenfor den ene modulen på skolen, og det har foreløpig vært veldig artig, men vi har ikke gjort så mye enn å legge planer enda. Blir gjerne litt mer jobb etterhvert som vi skal begynne å produsere og selge det. Produktet vårt er en sunnere frokostblanding i porsjonspakninger, og for å gjøre det mer attraktiv for barn og unge er det tilsatt cappuccinokrydder og kakao for å få smaken av sjokolade. Er kjempe sunt og godt, selv om det er tilsatt krydderet!

Håper vi får solgt mye av det, ihvertfall nok til at vi ikke går i minus! Skal legge ut et bilde av vidunderet vårt etterhvert som det blir mer klar for publisering :)

Lar dere få nyte det vakre synet av en skikkelig frisk frokostblanding i mellomtiden, hvor bildet kommer fra http://www.kosthold.net/


2 kommentarer:

  1. Så spennende med produktutvikling og den frokostblandingen hørtes veldig god ut! Jeg vil gjerne ha en;)

    Ha en fin kveld,
    klem,I

    SvarSlett
  2. Skal huske på å ta med neste gang vi er hjemm ;)

    Klem

    SvarSlett